Tips for å Tjene Penger på Blogg

Har du en egen blogg på ditt eget domene som foreksempel.no har du utallige muligheter for å tjene penger på den.

Hvor mye du vil tjene kommer ann på hvor mange lesere du har og hvor godt du integrerer pengetjeningsaspektet i bloggen din.

Jeg har selv blogget og (hovedsaklig) laget nettsider siden 2008 og har lært littegrann underveis.

Mine Beste Tips

1. Lag innhold som du kan monetisere med affiliatereklame

Affiliatemarkedsføring er en populær måte å tjene penger på blogging ettersom du kan reklamere for nesten hva som helst. Dette krever at reklamen er nyttig og superrelevant for innholdet der den plasseres.

Her er de beste norske nettverkene med norske affiliateprogrammer:

Du kan legge til affiliatereklame i innlegg som allerede har en jevn strøm av besøkende eller så kan du lage nytt innhold spesifikt tilpasset dette. Jeg ser mange såkalte rosabloggere legger ut innlegg med affiliatereklame for spesifikke klesplagg som de er modell for å blogginnlegget.

Skal du lage nytt innhold er min favorittmetode å lage innhold som folk søker etter i Google. Klarer du å rangere for søkeordet i Google kan du få en jevn strøm av trafikk og provisjonsinntekter over lang tid. Du kan sjekke ut Ubersuggest som er et gratis verktøy for å se hva folk søker etter i blant annet Norge.

2. Legg til Google Adsense

Det er enkelt å legge til reklame fra Google som betaler per klikk. Du klarer sikkert å gjøre det på et par timer om du ikke har erfaring med det.

Dette er reklame som tilpasser seg autmatisk utifra innholdet på din blogg og lesernes interesser.

Er bloggen din hos Blogg.no tror jeg ikke dette er mulig, da det ser ut som de allerede legger til såkalte «display ads» der fra Google eller en konkurrent.